ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2315 000 891 | ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 2463 054 332

Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Κοζάνη

Ένα διαμέρισμα οικογένειας στην Κοζάνη με πολλές ανάγκες. Έγινε ολική ανακαίνιση καθώς άλλαξε η κουζίνα, το μπάνιο, τα δάπεδα, τα κουφώματα, οι πόρτες εσωτερικές και εξωτερική, οι χρωματισμοί, ενώ αναδιαμορφώθηκε και ο ενιαίος χώρος με την κατασκευή γυψοσανίδας με μελέτη φωτισμού.

Οι τόνοι που επιλέχθηκαν κυμαίνονταν στις αποχρώσεις του λευκού, του γκρι και του μάυρου, του λιλά και του μωβ, δημιουργόντας ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ. Στην κουζίνα κυριάρχησε το δίπολο ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο, με την οικοσκευή της Franke να κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα με τον απορροφητήρα.

Το μπάνιο του διαμερίσματος ήταν περιορισμένο, γιαυτό και επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε το πλυντήριο που βρίσκοταν μέσα στο μπάνιο στη νέα ντουλάπα που κατασκευάσαμε στο χωλ. Στη συνέχεια κατασκευάσαμε την ντουζιέρα και εγκαταστήσαμε τα νέα έπιπλα και λεκάνη, όπως και εντιχοισμένη βρύση στο νιπτήρα.

Συνολικά ήταν μια δουλειά απαιτητική, με ταυτόχρονο συντονισμό πολλών συνεργείων για να εγκαταστήσουν την κουζίνα, τα υδραυλικά, τον φωτισμό τα ηλεκτρολογικά, τα θερμαντικά σώματα καθώς και τα κουφώματα. Ήρθε σε πέρας και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Έτοιμοι για το επόμενο project;

Gallery