ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2315 000 891 | ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 2463 054 332

Διαχωρισμός διαμερίσματος στην Πτολεμαΐδα

Μία δημοφιλής επενδυτική λύση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων είναι ο διαχωρισμός και ανακαίνιση διαμερίσματος σε δύο ή και περισσότερα μικρότερα. Είναι ένα εγχείρημα εξαιρετικά απαιτητικό ώστε να επιτευχθεί άρτιο αποτέλεσμα, τα οφέλη του οποίου όμως είναι πολλαπλά για τον ιδιοκτήτη.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα εμφάνιζε πολλαπλές ιδιαιτερότητες όπως η θέση που δυσκόλευε την πρόσβαση και των δύο νέων διαμερισμάτων στο διάδρομο της οικοδομής, η υδραυλική εγκατάσταση, κατασκευαστικές και άλλες.

Ο σχεδιασμός οδήγησε στη δημιουργία δύο οικιστικών μονάδων με ενιαίους χώρους σαλοκουζίνας, μπάνιο και υπνοδωμάτιο σε κάθε διαμέρισμα. Δύο μοντέρνες και απόλυτα λειτουργικές γκαρσονιέρες με νεανικό χαρακτήρα, οι οποίες εκμισθώθηκαν ήδη πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής τους.

Η ταυτόχρονη ανακαίνιση και διαχωρισμός διαμερίσματος είναι μια διαδικασία που χρειάζεται τόσο την κατάλληλη λύση στο επίπεδο της μελέτης, όσο και το απαραίτητο know-how στο επίπεδο των τεχνικών και της επιλογής υλικών.

Έτοιμοι για το επόμενο project;

Gallery