ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2315 000 891 | ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 2463 054 332
Τελευταία Νέα & Προσφορές

Ανακαινίστε το σπίτι σας online

σχεδιασμός online

Διανύουμε μια περίοδο που πρέπει να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βάλουμε φρένο στις εργασίες στο σπίτι ή την επιχείρησή μας. Η KTISMA Τεχνική – Εμπορική βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού σχεδιασμού, προγραμματισμού, διαχείρισης έργου και ελέγχου του εργοταξίου, μπορει να σας δώσει τη λύση ώστε να ανακαινίσετε το ακίνητο σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας μέσα από τέσσερα απλά βήματα.

#1: Τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για να μας δώσετε πληροφορίες για την ακίνητο και το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα σας κάνουν όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις ώστε να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να προβούμε σε μελέτει που τις ικανοποιεί.

#3: Αρχιτεκτονική μελέτη εξ αποστάσεως

Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί της KTISMA θα σχεδιάσουν την κατοικία σας και θα σας την παρουσιάσουν ηλεκτρονικά μέσω τηλεδιασκέψεων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, καταγράφοντας τις επιθυμητές αλλαγές εώς ώτου καταλήξουμε στα τελικά σχέδια. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται ηλεκτρονικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν ενώ όπου είναι εφικτό αποστέλλονται και δείγματα των υλικών. Εφόσων καταλήξουμε σε τελικό σχέδιο και υλικά, εντός διαστήματος 7 ημερών θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά την οικονομοτεχνική μας μελέτη με ανάλυση όλων των προτεινόμενων εργασιών για το έργο σας.

#4: Ηλεκτρονική παρακολούθηση της πορείας του έργου

Η KTISMA σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως την πορεία των εργασιών μέσω ηλεκτρονικού φακέλου ημερολογίου του έργου, ο οποίος τηρείται με φωτογραφίες, σημειώσεις και βίντεο έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της πορείας των εργασιών σε κάθε στάδιο του έργου.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …