ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2315 000 891 | ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 2463 054 332

Κατασκευή

Τεχνική

Κατασκευή Κτιρίου

Η  εμπειρία μας στην κατασκευή είναι αδιαμφισβήτητη, με δεκάδες κτήρια στο ενεργητικό μας. Η συλλογή μας διαρκώς επεκτείνεται.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να μας μιλήσετε για τις ανάγκες σας. Οι μηχανικοί μας θα αναλάβουν να κάνουν το όραμα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο πραγματικότητα.

Κατασκευή “με το κλειδί στο χέρι”

Ακολουθούμε την λογική “με το κλειδί στο χέρι”, καθώς αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία για την κατασκευή. Από τη στιγμή που θα μας υποδείξετε το οικόπεδό σας μέχρι τη στιγμή που θα μπείτε στον ολοκληρωμένο, νέο σας χώρο, στην KTISMA ασχολούμαστε με όλες τις φάσεις της κατασκευής.

Κάθε στιγμή βρίσκεστε στο τιμόνι καθώς σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές προτάσεις, εναρμονισμένες με τις ανάγκες σας. Παράλληλα, με τις τρισδιάστατες απεικονίσεις του νέου σας ακινήτου μπορείτε να έχετε την πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για τον χώρο σας.

Με την πρόσβασή μας στην πρωτογενή αγορά υλικών για όλα τα απαραίτητα σε σχέση με την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας, αλλά και με την ευρεία γκάμα συνεργείων και εξειδικευμένων τεχνιτών στη διάθεσή μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα οικονομικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Με το πέρας των εργασιών μας θα έχετε έναν χώρο έτοιμο για κατοίκηση, με έναν πλήρη φάκελο ιδιοκτήτη και τη σιγουριά πως κάνατε τη σωστή επιλογή για το μέλλον σας.

Επικοινωνία

Καλέστε ή επισκεφτείτε μας για μια δωρεάν συμβουλευτική πάνω στο ακίνητό σας!