ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2315 000 891 | ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 2463 054 332

Κούφωμα

Εμπορική

Κούφωμα

Η KTISMA Τεχνική – Εμπορική σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών κουφωμάτων. Εξωτερικά κουφώματα, θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, αλλά και πυράντοχες πόρτες και φυσούνες εκτίθενται στον εκθεσιακό μας χώρο στην Πτολεμαΐδα.

Εξωτερικό Κούφωμα

Εξωτερικό κούφωμα

Η εταιρία μας εισάγει τα εξωτερικά κουφώματα το υλικό των οποίων παράγεται από τους κορυφαίους γερμανικούς οίκος Kömmerling, KBE, Trocal, KMG. Πιστοποιημένα με ενεργειακή απόδοση Uf 1,3 w/(m2*K) και ενεργειακά τζάμια με Ug 1,4w/(m2*K), αποδόσεις που τα κατατάσσουν στην υψηλότερη κατηγορία απόδοσης από πλευράς θερμομόνωσης.

Θωρακισμένες Πόρτες

Θωρακισμένες Πόρτες

Οι πόρτες ασφαλείας που σας προσφέρουμε είναι κατασκευασμένες με διπλή θωράκιση και μόνωση. Τα 18 σημεία ασφάλισης, και η “βαρέως τύπου” κατηγορία της θωρακισμένης πόρτας, με ενισχυμένους μεντεσέδες, προσφέρει στο σπίτι σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Παράλληλα οι πόρτες μας διαθέτουν μηχανισμό αεροφράκτη, ματάκι με ευρυγώνιο φακό και κλειδαριά ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου.

Επωφεληθείτε τώρα από τις προσφορές μας σε πόρτες βαρέως τύπου, 18 σημείων που με τιμές που ξεκινούν στα 480€ μαζί με τοποθέτηση!

Θωρακισμένες Πόρτες

Εσωτερικές Πόρτες

Πρεσσαριστές, Laminate, με καπλαμά, μασίφ, ημιμασίφ.

Όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες με κάσες και περβάζια από ξύλο τρικολλητό ώστε να αποφεύγονται οι στρεβλώσεις και να είναι ανθεκτικές στην υγρασία.